🌲🌲🌲🦉🌲🌲

För fjärde året gör F2D sig redo att arrangera Owl Festival! Evenemanget är en tvådagarsfestival med fokus på hard dance music (hardstyle och hardcore). Platsen för festivalen är ett gammalt militärområde i Norra Åsum strax utanför Kristianstad i Skåne. Som alltid kommer ni under festivalen kunna få ta del av hela spektrat av hard dance music fördelat på våra utomhusscener under dessa två dagar. Ni kommer även fortsatt ha tillgång till det stora campingområdet med tillhörande campingscen i nära anslutning till festivalområdet.
F2D strävar varje år efter att utvecklas och leverera utöver det vanliga, och 2023 är inget undantag. Ni kommer kunna räkna med en show i världsklass, ha möjlighet att se såväl internationella som nationella artister och få chans att uppleva en flerdagarsfestival med inspiration från Nederländerna – på hemmaplan.

Loyalty-biljetter:

Nytt för 2023 är tillägget som kallas för Loyalty-biljetter. Det är ett begränsat antal biljetter för våra extra dedikerade gäster som känner att de vill och har möjlighet att bidra lite extra för att HDM-scenen ska kunna växa.

Du som Loyalty-gäst kommer få ett eget band som ger dig tillträde till ytor som de andra gästerna inte får, du kommer få förtur till våra biljettsläpp framöver och bli väl omhändertagen på plats. Vi kommer planera era förmåner efter antal som väljer att boka dessa biljetter.

🌲🌲🌲🦉🌲🌲🌲

 Line-up

Crypehead - DJ Skoops - Dudde - D-Nied - Hetzkinen - Knaxz - Maina - Sonnyboy - Stetrix - TNDNCY - Vicious Conspiracy - Yetixz