Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Owl Festival 2020

juli 31 @ 12:00 - augusti 2 @ 12:00 UTC+2

- 795kr – 1195kr

Det är dags för andra upplagan av Owl Festival. Vi har nu testat på hur det är att hålla i en tvådagarsfestival med camping, och detta är precis vad vi vill fortsätta med. Atmosfären med en plats avskilt i skogen där vi som älskar den hårdare musiken kan samlas under en helg för att njuta av fest, umgänge och bra musik tillsammans. Vi kommer fortsätta ha camping i nära anslutning till festivalen och ha två olika scener på hela området. Precis som tidigare kommer det vara friare camping, där vi endast behåller eget serveringstillstånd vid campingbaren så att ni får ha egen dricka på området. Det kommer vara fritt att gå ut och in från camping och festival som ni önskar.

Nytt för i år är att det kommer finnas möjlighet för er att köpa lördagsbiljett enskilt ifall ni inte har möjlighet att vara med oss hela helgen. Ni som bokar lördagsbiljett har endast tillträde till festivalområdet.

Precis som alltid kommer vi fokusera på att föra fram de Skandinaviska talangerna extra mycket under vår festival och blanda detta med några internationella namn. Det är många timmar och många artister som ska vara på scen, men vårt främsta fokus är att skapa en fantastisk stämning under hela helgen. Hoppas att ni vill vara med och dela den med oss!

Välkomna till Owl Festival 2020!

Biljetter

Tickets are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Börjar:
juli 31 @ 12:00
Slutar:
augusti 2 @ 12:00
Pris:
795kr – 1195kr
Webbplats:
www.f2d.se

Arrangör

F2D
E-post:
info@f2d.se
Webbplats:
f2d.se

Plats

Owl Festival
Haubitsvägen
Kristianstad, Skåne 29163 Sverige

Boka din resa till och från Owl Festival med Coretours

Göteborg-Kungsbacka-Halmstad-Helsingborg                            Stockholm, Norrköping, Linköping, Jönköping, Ljungby