1395:- för 2 nätter | 2 personer

OM BOENDET

Tält på Hardbeach camp

Önskar du att få den genuina festivalupplevelsen med camping och allt vad det innebär? Boka via oss och få en plats på Hardbeach camp, där du kommer att träffa ett flertal andra festivalbesökare med samma gemensamma intressen för festivallivet och musiken som dig.

Här kommer du få tillgång till det områdae som är tilldelat speciellt för festivalbesökarna till Hardbeach. Precis som på andra festivaler är det här ni kan kan samla upp er innan ni går in på festivalområdet, och här som ni möts upp efter en lång dags festande. Det är ett perfekt tillfälle att skaffa nya bekantskaper och vara tillsammans med en stor grupp med samma intresse. Ni som varit med på festivalcampingar tidigare vet vad vi pratar om. Förutom ett riktigt gott sällskap kommer campingen ligga bara ett stenkast bort från festivalområdet så att ni smidigt kan ta er dit och tillbaka. Vill ni ta ett skönt morgondopp innan det är dags för nästa festivaldag så ligger den fina Åhus strand bara 200 meter ifrån campingplatsen.

FÖLJANDE INGÅR
  • Tältplats för ett 2-manna tält i 2 nätter (4-6 augusti)*

* Notera endast tältplats, tält ingår EJ

BUSSRESACoretours.se

Coretours är officiell resepartner med F2D. Coretours tar dig tur & retur med gott utrymme för ditt bagage och tält. Klicka på Coretours loggan för att komma vidare till resepaketet

1395kr Läs mer