Semesterstuga - Standard

6695:- för 2 nätter | 4 personer

Boka nu
OM BOENDET

Semesterstuga – Standard

Här har ni en mysig semesterstuga som är perfekt för kompisgänget på upp till fyra personer som vill bo tillsammans under Hardbeach. Med denna stuga har du allt i ett för dig som vill bo lite bekvämare.

I denna stuga har ni en bostadsyta på 15 kvadratmeter med tillgång till matplats, våningssäng samt sovloft med dubbelsäng kan ni tillsammans få en riktigt härlig vistelse. WC och dusch finns inne i varje stuga om ni väljer Semesterstuga – Standard, vilket är skillnaden mot Semesterstuga – Skandinavia. Inne i stugan finns elektriska spisplattor och kylskåp. Med nära gångavstånd till festivalen kan ni sedan koppla av i stugans bekväma soffgrupp eller slå er ner vid den gemytliga matplatsen där ni har en trevlig utsikt över omgivningen. Trädgårdsmöbler finns tillgängliga på terrassen om ni önskar att sitta utomhus vid frukosten eller den sena pratstunden. Det finns även tillgång till tvättmaskiner och torktumlare i en gemensam inrättning vid behov. Ni behöver inte släpa med er täcke och kuddar då det resan finns på plats och sänglinnen samt handdukar kan ni hyra vid förbeställning.

FÖLJANDE INGÅR
  • 4x Inträdesbiljetter ”Ultimate Experience Pass” (tvådagars VIP-biljett)
  • Semesterstuga för 4 personer i 2 nätter (4-6 augusti)
  • Specialdesignade armband för ”Ultimate Experience Pass”
BUSSRESACoretours.se

Coretours är officiell resepartner med F2D. Coretours tar dig tur & retur med gott utrymme för ditt bagage och tält. Resepaketen släpps inom kort, håll utkik på sociala medier för kommande information.

6695kr Läs mer

ÖVERSIKT
Incheckning 4 augusti 15:00
Utcheckning 6 augusti 12:00
Storlek 16kvm
Antal sängplatser 4 med bäddsoffa
Kök / Matplats Ja
Matbord Ja
Toalett Ja
Dusch Ja
Trädgårdsmöbler Ja
Täcken samt kuddar Ja
Parkering Ingår
Avstånd till badstrand 200m
Avstånd till Hardbeach 800m