Dubbelrum Premium

5995:- för 2 nätter | 2 personer

OM BOENDET

Dubbelrum Premium

I trevliga dubbelrum med bara 100 meter ner till Åhus strand kan du och dina vänner koppla av tillsammans efter en heldag på Hardbeach. Till rummet ingår en kostnadsfri hotellfrukost och du har tillgång till hotellets bar, restaurang och café.

Detta rum är perfekt för sällskapet som vill bo tillsammans under Hardbeach. Hotellet ligger alldeles intill den fina stranden. Om havet är några grader för kallt är det bara att ta sig ett uppfriskande dopp i hotellets egna utomhuspool istället. Vakna till soluppgången över havet i detta dubbelrum premium med balkong, strandläge och havsutsikt. Unna dig lite avkoppling i den sköna dubbelsängen och vill du passa på att ladda upp bilder från dagens händelser inne på Hardbeach finns det gratis Wi-Fi på rummen. Hotellet ligger på nära gångavstånd till festivalområdet vilket gör det smidigt att ta sig till och från Hardbeach båda dagarna.

FÖLJANDE INGÅR
  • 2x Inträdesbiljetter ”Ultimate Experience Pass” (VIP-biljett fredag och lördag)
  • Dubbelrum premium på hotell i 2 nätter (4-6 augusti)
  • Specialdesignade armband för ”Ultimate Experience Pass”
BUSSRESACoretours.se

Coretours är officiell resepartner med F2D. Coretours tar dig tur & retur med gott utrymme för ditt bagage och tält. Resepaketen släpps inom kort, håll utkik på sociala medier för kommande information.

5995kr Läs mer

ÖVERSIKT
Incheckning 4 augusti 15:00
Utcheckning 6 augusti 12:00
Antal stjärnor 3,5 / 5
Storlek 16,5kvm
Toalett Ja
Dusch Ja
Frukostbuffe Inkluderat
TV Ja
Parkering Inkluderat
Restaurang Ja
Glasskiosk Ja
Utomhuspool Ja
Utespa Ja
Frisör Ja
Avstånd till badstrand 100m
Avstånd till Hardbeach 400m